Wild Wijn Fest 30 mei Early Bird Limited Edition

Lieve Wild Wijn Fest gast!

 

Super leuk dat meedoet aan deze speciale editie van het Wild Wijn Fest! Als trouwe fan, al meer dan een jaar in het bezit van een ticket! Beetje anders dan gepland, maar we maken er een fijn feestje van!

 

Zoek een fijn plekje in je huis, je tuin, op je balkon of in het park, zet een fijn muziekje aan of check onze playlist. Trek eventueel alvast de fles bubbels los en proost! Vervolgens kun je rustig gaan genieten van de rest van de inhoud van je tas.

 

In je tas en op deze pagina vind je de ingrediënten om er thuis een mini Wild Wijn Fest van te maken. Je kunt ervoor kiezen om deze info te lezen of om de filmpjes te bekijken. 

 

In je tas vind je twee gerechtjes en vier wijnen. Wij leggen je graag uit wat er op je bord ligt en wat er in je glas zit!

 

We beginnen met gerechtje 1 en wijn nr 1 en 2. Check voor de uitleg over het gerechtje en het opmaken van je bordje het filmpje van chef Jorik. Schenk je wijn in, kijk en luister wat Elroy en Lieke te vertellen hebben over hun wijnen. Je kunt de info over het eten en de wijnen ook hier terug lezen. 

 

Tussendoor zin in een spelletje? Check de kaartjes in de tas in combinatie met de spelregels.

 

Daarna is het tijd voor gerechtje nr 2 met wijn 3 en 4. Ook hier geeft de chef uitleg en laten Bauke en Walt weten welke wijn ze erbij uitgekozen hebben. Wil je deze info liever rustig lezen dat kan hier.

 

Tot slot zijn wij natuurlijk heel erg benieuwd wie er volgens jullie de fijnste wijn-spijs combi maakt en er vandoor gaat met de enige echte Wild Wijn Fest Wisseltrofee! Dus breng je stem uit!