Tickets


Wild Wijn Fest 22 mei 2022

Op zondag 22 mei 2022 zijn we er weer met het Wild Wijn Fest!

5 sommeliers gaan de strijd met elkaar aan voor de beste wijn spijs combinaties. De chefs van Bistro Flores verzorgen de amuses (let op alleen voor Wild Card houders). We hebben een wijnbar (en natuurlijk ook een bar met fris (speciaal) bier en cocktails) en verse desempizza's uit de houtoven. Er is muziek en het enige dat jij hoeft te doen is genieten met je voetjes in het zand en een glas wijn in je hand! Dit jaar staan we namelijk op een unieke locatie: Strandbar Stek op het Nyma terrein: een strandbar, inclusief zand en uitzicht op de waal!



Wild Wijn Fest Early Bird Wild Card

Zondag 30 mei 2021

Scoor nu je Early Bird Wild Card voor het Wild Wijn Fest 2020. In de voorverkoop krijg je een Wild Card voor 27 euro in plaats van 30 euro en ook hoef je dan geen entree te betalen, scheelt je nog eens 2 euro. En ben je er helemaal snel bij dan ontvang je ook nog een unieke, limited edition, canvas Wild Wijn Fest tas helemaal gratis!!!

(je betaald in de ticketshop ook gelijk borg voor je glas, dit krijg je uiteraard weer terug als je hem inleverd!) 



Wild Wijn Fest The Battle: in the Bag

Zaterdag 7 november 2020

Wild Wijn Fest social distancing proof! The Battle: in the Bag. 

Een unieke canvas tas met twee flessen wijn, uitgekozen door twee van onze sommeliers. Beide leggen uit waarom ze voor deze wijn hebben gekozen en waarom zij vinden dat hij goed matched met het (tussen) gerechtje van onze chef!  Deze unieke limited Wild Wijn Fest tas incl. twee flessen wijn en een fijn (tussen) gerecht van onze chef is te koop voor 35 euro.

 


The Battle: Wine/Beer

Zondag 8 maart 2020

Ben jij team kroon of team kurk. Wie schenkt de beste drank bij de gerechten, de biersommelier of de wijnsommelier. Let the battle begin! Voor 47,50 euro krijg je een geheel verzorgde drie gangen lunch met bij elk gerecht een half glas bier en een half glas wijn. Welke combi is de beste? Uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn en die bepaal jij! Dus wordt het team kroon of team kurk?