Events


Benieuwd naar wat we doen en wat we hebben gedaan, check hier onze events! 


Wild Wijn Fest mei 2020

Op zondag 24 mei 2020 is het weer zover een nieuwe editie van het Wild Wijn Fest in de Hortus te Nijmegen. Tijdens het Wild Wijn Fest schenken onze sommies de mooiste wijnen en deze worden door onze koks gecombineerd met fijne amuses. Bij elk hapje kiezen twee sommies een passende wijn, wie maakt de mooiste wijn-spijs combi? Let the Battle begin! Wil je alle wijnen en hapjes proeven zorg dan dat je een Wild Card hebt! Gewoon heerlijk genieten van mooie wijnen en struinen in de tuin kan natuurlijk ook. Dan betaal je 2 euro entree en muntjes koop je aan de kassa voor de lekkere wijnen! Scoor je Wild Cards via deze link. En laat gelijk even weten dat je erbij bent op onze facebookeventpagina

 

The Battle: Wine / Beer

Zondag 8 maart 2020.

Wild Wijn Fest spin off! 

Onze Chef kookt een drie gangen lunch. In de brouwerij van Nevel. De biersommelier en de wijnsommelier krijgen van tevoren de ingrediënten te horen en moeten op basis van die kennis een mooie combinatie verzinnen. Tijdens de lunch laten ze je weten waarom ze voor die combi hebben gekozen. En dan the proof of the pudding: we gaan samen proeven. Perfecte lunch voor zowel de liefhebber van bijzondere bieren als wijn. Ben jij team kroon of team kurk? Laat weten dat je erbij bent op onze eventpagina en scoor je tickets via onderstaande link! 

Wild Wijn Fest mei 2019

Het Wild Wijn Fest op 19 mei 2019 was een heerlijke editie. Mooi weer, fijne wijnen, heerlijke hapjes. Lieve gasten, een prachtige omgeving en helemaal uitverkocht!

Terugblik? Klik hier voor de foto's!


Wild Wijn Fest sept 2018

Wat een fijne editie. Klik hier om na te genieten! 

Wild Wijn Fest mei 2018

Wat een fijne editie. Klik hier om na te genieten! 

Wild Wijn Fest Edities 2017-2015

Het Wild Wijn Fest had zijn eerste Fest in 2015. Kijk de foto's en geniet gewoon nog even na!